Tags

, ,

Wij moesten weer naar huis maar mijn ouders bleven nog even. Zo jammer dat wij de Wisteria niet in volle bloei zullen meemaken. De kleine paarsje knopjes waren al aan het uitkomen. Ook de knopjes van de druif waren aan het ontwaken en de prille blaadjes werden zichtbaar.

De Nederlandse bollen doen het goed, de irissen staan heel mooi. De narcissen en tulpen bloeien uitbundig. Spanje is prachtig in het voorjaar.

Vanaf nu gaat alles groeien, wel jammer dat we niet veel (bloeiende) planten kunnen hebben, we zijn er immers niet altijd om water te geven. Mijn vader heeft een timer en waterslangen aangelegd in 2 stukjes tuin, ben benieuwd of dat gaat werken.

De jonge boomstekjes die we van Paco, onze klusjesman, hebben gekregen zouden met water in 2 jaar tijd al 1.5 meter gegroeid moeten zijn. Zou te gek zijn als dat lukt.

Stekjes die we al eerder van mensen gehad hebben hebben het bijna allemaal niet gered. Dus nu we water hebben in de tuin houd ik me aanbevolen voor meer stekjes, wie heeft er nog wat, als jullie dat langsbrengen krijgen jullie een rondleiding in ons huis en een lekker glas wijn. Mailadres: info@haciendalasuerte.com