Tags

, , , ,

Nog effe lekker tuttelen bij en rondom het huis. Wat in de tuin doen, het zwembad helemaal top maken, het zwembad zeil schoonmaken, maar ook vooral nog even lekker uitrusten.

Ik vind  het leuk om dingen op te knappen, soms is dat best wel een klusje maar de stoelen die ik aangepakt hebt kunnen weer even voort en we hebben zo weer een leuk plekje gecreëerd, het is een groot huis dus ik vind het belangrijk dat mensen als ze behoefte hebben aan privacy zich even kunnen terug trekken op een eigen plekje.

Lekker tapasjes eten bij Manolo, onze Spaanse huiskroeg, is altijd top!

Maar ook chique eten bij Flati in Loja. Ik had de tartaar besteld en dit werd ouderwets aan tafel klaar gemaakt. Daar houden wij van als oud hotelschool leerlingen.

Echt een stukje verwennen aan tafel, we hadden het helemaal naar ons zin en het is fijn om nog een leuk restaurant, redelijk dichtbij, aan ons favoriete lijstje toe te kunnen voegen.

Het dessert was ook zo mooi op het bord opgemaakt en echt smullen, niet altijd wordt dat in Spanje huisgemaakt maar hier wel.

Echt elke keer als ik in Spanje ben wil ik veel langer blijven, het is niet alleen zo ontspannend maar er is ook genoeg te beleven, maar je moet wel een auto hebben en van het echte Spanje houden. Gelukkig gaan we de volgende keer 3 weken.

Voor mensen die ook willen genieten van ons huis, het huis is voor max 12 personen geschikt, maar wil je een keer met minder personen of zelfs met z’n twee, mail ons gerust, voor periodes dat het minder druk is kunnen we als we een aantal kamers sluiten en een speciale op maat gemaakte offerte maken. Het huis is nog vrij van 20 april tot 13 mei en van 7 juni tot 24 juni. Mail naar info@haciendalasuerte.com voor meer informatie.