Tags

, , ,

Na gisteravond nog met z’n allen lekker gegeten te hebben bij restaurant Pajaritos was het nu toch echt de laatste dag voor de kids, zo jammer, maar toch hebben we veel gedaan zodat het ook wel weer langer leek.

Opa en oma werden geknuffeld en wij vertrokken naar Malaga Stad om nog even de laatste uurtje volledig te benutten.

We wilden nog even wat fietsen door de stad, maar hadden van te voren geen fietsen gehuurd. Nu zijn er diverse fietsverhuur bedrijfjes gelegen achter de VVV van Malaga bij de haven, maar het was best nog lastig er 5 te vinden want het bleek een zeer drukke fietsverhuur dag te zijn. Bij bedrijfje 1 en 2  waren ze al los en bij bedrijf 3 hadden we nog net de laatste fietsen. We hadden ze maar 4 uur nodig omdat de kids die middag weer naar Nederland vlogen.

Ik doe altijd een vast rondje als ik met mensen ga fietsen maar Jairo en Daisy hadden mijn toertje nog nooit gedaan. Zo grappig onderweg werd ik door toeristen aangesproken of ze ook een toertje konden boeken bij me, maar helaas mijn toertje is alleen voor bekende.Alle highligts werden bekeken op de fiets. Malaga is een superstad met vele mooie plekjes. Op het laatst even lekker Spaans eten bij het strand, met de voorlopig laatste tinto de verano voor Daisy (haar favo drankje).

Het was een gezellige drukte in de stad, alles was invoorbereiding voor het belangrijkste feest van het jaar, de Semana Santa (rond pasen). Maar dan zitten wij allemaal alweer in Nederland.

We hebben super dagen gehad met elkaar maar aan al het goede komt een eind en we brachten de kinders naar het vliegveld, wij hebben nog 3 nachtjes voor de boeg, wij gaan 5 april pas naar huis.