Een weekje is zomaar om maar toch voelde het alsof we langer weg waren. Onze vrienden die langs geweest zijn en ons avontuur aan de kust zorgde daar natuurlijk ook voor. Het weer was enorm goed, we hadden het zonnetje uit Nerja meegenomen want in Vve de Tapia was het inmiddels ook 19 graden, de laatste daagjes hebben we gewoon lekker een boek gelezen in de zon en wat in de tuin gewerkt, zo fantastisch is dat eind januari.20170201_172446

Het huis werd weer helemaal schoongemaakt, nieuwe gasflessen gekocht, nieuwe pallets voor de palletkachel werden er gehaald, want als we terug komen in het voorjaar moet de kachel s’avonds ook nog aan. Helaas moesten we ons mooie pandje weer verlaten om weer centjes te verdienen voor de volgende keer dat we komen, dan gaan we met het hele gezin, gezellig.20170128_101315