Ik kreeg een mailtje van Gerard en Anita om af te spreken, we hebben elkaar 5 jaar geleden leren kennen toen wij bij hun B&B sliepen. Inmiddels hebben zij deze verkocht, wonen gewoon weer in Nederland, maar hebben wel weer een tweede huis in Spanje gekocht.

Via facebook zijn we elkaar blijven volgen en we hebben zelfs een bed overgenomen van hun voor 1 van onze slaapkamers. We wilden al eerder afspreken maar het kwam er elke keer niet van, we waren net niet tegelijkertijd in Spanje. Dit keer wel, ze kwamen eerst een borrel drinken bij ons huis en we gaven ze een rondleiding, dit is nu ons paradijs vertelde we. S’avonds gingen we naar ons favoriete restaurant Manolo in Salinas en daar kwamen Rob en Ibolja ook, het werd een gezellig avondje tapas eten.img-20160903-wa0001

Een paar dagen later kwamen mijn ouders ook naar Spanje en hun vakantie begint pas goed als ze eerst een entrecote bij Manolo eten. Helaas hadden ze 2.5 uur vertraging en we hadden twijfels of we nog terecht konden. We waren er pas om half 12 en wat een service, de kok ging nog gewoon de keuken in en om 5 voor 12 lagen er 4 heerlijke malse stukjes vlees op ons bord. Top gewoon.img-20160906-wa0008