Toen mijn ouders hun huis verkocht hadden en in een appartement zijn gaan wonen kregen wij hun mega grote parasol, deze werd mee naar Spanje genomen door mijn schoonzus en zwager die met hun busje volgeladen met onze spullen langs kwamen.

Omdat de parasol zo groot was moesten we de voet vullen met allemaal stenen. We hadden hem eerst een plekje net naast het huis gegeven maar een jaar later verhuisde hij naar het zwembad. Dit was geen goed plan. Want zodra het een beetje waaide kwam de wind onder de parasol en tilde hem zo op en daardoor kwam hij met voet en al in het zwembad terecht. Oeps, big problem, want de voet was zo ontzettend zwaar geworden door die stenen dat je hem niet zomaar uit het zwembad kon tillen. Na 2x dit geintje gehad te hebben, verplaatsten wij hem naar een ander plekje bij het zwembad. Helaas dit mocht ook niet baten. Nu viel de voet niet in het zwembad maar brak gewoon helemaal af.

Ontzettend jammer nu konden we de parasol helemaal niet meer gebruiken. Mijn vader had een1 nieuwe voet bij de Bauhaus gezien en omdat deze iets beschadigd was kon hij hem kopen voor €100. Echter hij wist niet of het de juiste maat was. Toen hij later terug keerde was de voet weg. We hebben nog bij diverse andere winkels gekeken maar nergens was er een voet te koop.20160901_202700

Maar wat wilde nu het enorme toeval, jullie weten we hebben een huis op het platteland en de vuilnisman komt niet direct aan de deur, dus je hebt verzamelplekken waar bakken staan voor je vuil. Voor ons staat deze aan het begin van de weg. Maar omdat onze feestende gasten daar al hun vuil hadden achtergelaten was de bak vol, dus reden we naar de bakken die staan naast ons brievenbusje, 3 km bij ons huis vandaan.20160902_152240

En wat denk je, staat daar een kapotte parasol voet, precies de zelfde als die van ons, maar net op een andere plek gebroken dan die van ons. We konden onze onderdelen plaatsen op de andere voet en voila de parasol kon weer opgezet worden. Wat een enorme mazzel hebben wij toch.20160902_153743