Wat ontzettend veel plezier kun je hebben van die jonge katjes. Het is hier elke dag een katten theater, er gebeurd van alles, van rollebollen, tot rare sprongen tot liefkozingen van moeders. De kleintjes durven steeds dichterbij te komen maar aanraken is onmogelijk dan rennen ze direct naar hun holletje. Maar ik heb behalve plezier van ze ook grote zorgen, hoe gaan we dit doen. We kunnen ze onmogelijk hier achter laten, dat gaan ze niet redden. Ik ben op zoek gegaan naar een asiel. Gpar Rutte kreeg ik van meerdere mensen door, ga daar eens informeren. Helaas de katten verblijven zaten helemaal vol. Ze wilden ons wel helpen door op hun eigen site en diverse Facebooksites een bericht te plaatsen dat de katjes op zoek waren naar een nieuw baasje.20160903_101704

Een leuk Engels stel, die sinds een aantal jaren in Andalusië woont, reageerde al snel, ze wilde groen oogje wel hebben. Wat een opluchting dat hij in een goed huisje terecht komt. 20160910_091144

Blauw oogje wilde onze dochter wel hebben, dus die gaan mijn ouders mee nemen in oktober als ze terug naar Nederland gaan.20160920_205500

De moeder gaat naar de Nederlandse Rob en Ibolja van B&B Cortijo del Sueño, waar het een echte beestenboel is met 5 honden en al 2 katten. Zo lief van ze. img-20160911-wa0007Alleen het zwartje nog, ik had al rondgevraagd in Nederland en mijn vriendin wilde hem wel hebben als we niemand anders kunnen vinden. Maar we zoeken nog even door.20160903_101305

Ondertussen is het bloedheet hier geworden, met temperaturen van rond de 40 graden. Het is zo warm dat je eigenlijk alleen maar in de schaduw wilt zitten of in het zwembad wilt liggen. Dit is super goed voor ons, eindelijk even helemaal niks doen. Ik heb zowaar 2 boeken gelezen in 3 dagen. Het is zo ontzettend heerlijk om hier te zijn.20160903_104325