Wij hebben een probleempje met de vlucht hadden onze Zweedse gasten al een maand geleden tegen ons verteld, we vliegen niet naar Malaga maar naar Madrid. Jemie, wat een rare vluchtwijziging. Ik dacht ze gaan vast annuleren, maar nee ze wilden heel graag komen, ze zouden vanaf Madrid een auto huren en in 5 uurtjes naar ons toe rijden. Wat een onderneming, ze kwamen dan alleen pas om 23 uur aan, of dat een probleem was.20160322_143925

Nou eigenlijk niet, ik had namelijk van te voren zelf al bedacht dat het leuk zou zijn nog even 2 nachtjes aan de kust in een hotelletje te gaan om zo even weer tot rust te komen omdat ik wel vermoeden dat we flink zouden gaan klussen. Dus ik had al een auto gehuurd en een hotel geboekt. Het leek me leuk om zelf de sleutel te geven en zeker nu kwam dat goed uit, want als ze pas laat aan komen is dat voor een sleutelbeheerder haast niet te doen, gasten zijn namelijk nooit op tijd. Wij hadden dan bedacht dat we overdag even naar de kust zouden rijden om alvast de sleutel van onze kamer te halen zodat we konden aankomen wanneer we wilden.

De gasten vroegen ons of ze om 23 uur nog wel ergens konden eten, nu zijn Spanjaarden altijd wel laat en om 22 uur is het geen probleem, maar een uurtje later is misschien toch voor Spanjaarden ook wel te laat, ik kon ze geen zekerheid geven, dus ik bood aan om een pan paella voor hun te maken. Dan zou het niet uitmaken als ze een half uurtje later zouden komen. We hadden afgesproken dat ze 2 uur van te voren zouden bellen, dan zouden wij beginnen met het bereiden.

We hadden alle ingrediënten gekocht toen we een telefoontje uit Zweden kregen, helaas 5 uur vertraging. Wat een pech, en nu?20160322_182223

Of we toch de paella wilden maken en dan in de koelkast zetten voor de volgende dag. Gelukkig hadden we inmiddels ook een sleutelkastje met code zodat de gasten zelf de sleutel konden pakken, want het zal nachtwerk worden, wat een goede koop dat sleutelkastje zeg!

Terwijl ik het huis nog aan het poetsen was begon Lesley met de paella, voordat deze de koelkast in ging moest ie ook weer afgekoeld zijn, we hoefden nu niet te wachten tot 23 uur, dus konden we ook wel eerder naar ons hotel toe en hoefden we ook niet heen en weer te rijden voor de sleutel.

Er werd weer gebeld, de vertraging was nog groter, dus die nacht bleven ze maar in Madrid en zouden dan de paella als lunch eten bij ons. Ik dekte de tafel alvast voor ze en Lesley maakte een briefje hoe ze de paella het beste konden opwarmen. Voor 9 personen met kip en vis en 1 alleen met vis. Het zag er heerlijk uit, hier gaan ze vast van smullen.20160322_182436

We reden rond 19 uur naar Torremolinos waar we in een klein Spaans hotelletje gingen slapen. We waren inmiddels bekaf. Even rustig aan doen de komende dagen.