We hadden we prima kamer, er zat zelfs een keukentje in, de prijs kwaliteit is uitstekend.  De ontbijtruimte was leuk Spaans en op het buffet stonden genoeg lekkere dingetjes voor het ontbijt.20160323_102630

Grappig genoeg ligt dit hotel maar 100 meter van het favoriete zeebaars restaurant van mijn ouders af, La Macarena, dus we zijn hier al een paar keer langs gelopen afgelopen jaren.

Eigenlijk is Torremolinos helemaal geen plek voor ons, maar aangezien dit een goedkoop hotel is, aan de kust en dichtbij de luchthaven en we ook nog wat spulletjes wilden kopen was dit voor 2 nachtjes een prima oplossing.

Ja, wat moest ik nu zonodig kopen? Ik durf het bijna niet te zeggen maar Lesley en ik worden dit jaar beide 50 jaar en we geven een feestje in mei waar iedereen iets van witte kleren aan moet en waar kun je dit nu beter kopen dan aan de kust waar het altijd zonnig is en er heel veel winkeltjes zijn waar witte kleren verkocht worden.

Maar we hadden nog een missie, onze dochter heeft, hiep hiep hoera haar eerste huis gekocht! We hebben een leuk bordje met huisnummer tegeltjes erop voor haar gekocht en nog wat Spaanse bordjes die ze op de muur kan ophangen.

Aan het eind van de dag hadden we met Anne en Alexander afgesproken, sinds een jaar wonen zij nu in Alhaurin de Torre, dichtbij Torremolinos dus dat kwam ook goed uit.

Echt super leuk om hun weer te zien, we kennen elkaar inmiddels zo’n 6 jaar en zij hadden ook allemaal mooie plannen die ze nu gerealiseerd hebben, deze alles kunners zijn enorm ondernemend en het is super gaaf te zien dat ze echt hun draai hebben gevonden hier in Spanje. Ze hebben werkelijk een prachtig huis gevonden in een urbanisatie en kijken zo over de hele vallei heen richting zee, alles is dichtbij, echt een plekje op hun lijf geschreven, zelfs met tuinman en zwembadman.

Waarom komen jullie ook niet in Spanje wonen zei Anne diverse keren enthousiast tegen ons, het zooo leuk hier. Tsja wie weet over een paar jaartjes.

Wij hebben geen werk in Spanje dus we moeten onze centjes nog in Nederland verdienen.boekje Anne daartegen heeft een ontzettende leuke reisgids over Malaga geschreven, zowel in het Nederlands als in het Engels, te bestellen op bol.com en het ligt ook bij het toeristische informatie centrum in Malaga, waar het als warme broodjes over de toonbank gaat. 20160323_205454Alexander is succesvol DJ bij Skyfly voor al uw feesten en partijen in Zuid Spanje en ze doen ook nog excursies met de jeep in het prachtige Andalusië met Sunshine tours.dj

Na lekker wat bijgekletst te hebben en genoten te hebben van de lekkere hapjes die Anne klaargemaakt had gingen we met z’n viertjes met de bus naar Malaga centrum om de Semana Santa mee te maken.20160323_211522 Nu was dit niet de eerste keer voor ons maar elke keer blijft het weer bijzonder. Een goede vriend van hun liep dit jaar ook weer mee Sander Klomp, eigenaar van een leuk boetiek hotel in Malaga, Casa de las Mercedes.sander

Later hebben we gezellig op het terras gezeten en hun vriendin Astrid kwam ook een wijntje drinken.

Half 3 lagen we pas weer in ons mandje. Wat een stad en oh wat lijkt het me heerlijk om in Spanje te wonen.