Toch jammer op zaterdag regende het weer, ik heb nog zoveel te doen buiten, echt balen, dat is echt een nadeel hoor als je niet permanent in Spanje woont, je kunt dan niet je eigen moment kiezen om te klussen.20160320_142430

We hebben elke keer maar een paar dagen de tijd om de klusjes te klaren. Natuurlijk kun je elke keer wel iemand inhuren om van alles voor je te laten doen maar dat is echt veel te kostbaar, het voelt af en toe al als een bodemloze put.

Toch is het ook best wel een pittige drukte om elke keer als we hier zijn van alles te moeten doen. Het moeilijke vind ik dat het altijd terug komt, die muurtjes die je verft blijven namelijk niet jaren goed, nee elke jaar moeten deze minstens 1 of soms wel 2 keer geverfd worden en als je daar dan ook maar een paar dagen de tijd voor hebt zorgt dat wel eens voor een beetje stress.

Ik moet soms gewoon leren loslaten, niks aan te doen dat ik niet kan verven buiten vandaag. Daarom maar de hele ochtend wat geluierd, toch ook wel even lekker. S’middags even in de tuin gewerkt en wat onkruid uit de grond getrokken. Ook hier ga ik iets anders voor verzinnen, waarschijnlijk gaan we hier ook grind neerleggen met daaronder een doek tegen het onkruid om het zo onderhouds vrij te houden. Je moet het jezelf gewoon wat makkelijker maken.

Om half 9 die avond hadden we Rob en Ilboja uitgenodigd om met ons tapas te komen eten met een wijntje bij ons favoriete barretje Manolo in Salinas. Het werd op een gegeven moment behoorlijk druk, het sfeertje zat er lekker in.restaurante-casa-manolo