In november was het zwembad voor de winter afgedekt met een groot zeil, dit om al het zand, blaadjes en andere troepjes niet in het zwembad te laten vallen. Natuurlijk hebben wij gekeken naar een mooi systeem waar je het zeil makkelijk over het zwembad kan laten uitrollen, maar dat kwam neer op een paar duizend euro, wat een geld. Daarom maar een redelijke eenvoudige oplossing bedacht die slechts een paar honderd euro kost. 20160318_111103pngNu de test of het afdoende is geweest. Het was best een klus om het zeil er weer vanaf te halen, er was water op het zeil blijven liggen en dit moest er met de dompelpomp eerst zoveel mogelijk afgehaald worden, daarna de punten naar achter trekken en het laatste restje water er met het emmertje vanaf halen, daarna kon het zeil eraf. Pff gelukt, het water was niet al te vies onder het zeil. Wel moest Lesley een paar uur de tuinslang aan doen om het water aan te vullen en nog even een paar uurtjes de tijd nemen om het zwembad te stofzuigen. Het zwembad is nu weer klaar voor onze gasten. Nog wel een beetje te fris deze tijd van het jaar, maar voor de Wim Hof’s onder ons misschien juist wel perfect.

Rondom het zwembad heb ik wel 5x moeten dweilen om het schoon te krijgen het zijn best bewerkelijke tegels. De muurtjes rondom waren behoorlijk vies geworden.20160319_114908

Ook de bbq kon wel een likje verf gebruiken. Van de zomer maar eens kijken of we daar een mozaïek projectje van kunnen maken.

Ik was net klaar met 1 kant van het zwembad te verven toen het begon te regenen, nee, ik hoop maar niet dat het er weer af loopt.20160320_142351

Het was zo lekker gisteren, wat een pech weer. Het is echt niet altijd mooi weer in Spanje deze tijd van het jaar, zeker als je wat verder het binnenland in zit.

Maarja dat was onze keuze, hier heb je wel de rust en de prachtige natuur om je heen, zelfs met de regen kijk je hier je ogen uit.20160319_193422