Het was alweer een half jaar geleden dat ik bij ons huis in Spanje was, ik keek er dan ook weer behoorlijk naar uit. Heerlijk om er weer even te zijn, maar echt luieren zal er niet bij zijn. Na de winter moet er altijd weer veel gedaan worden, het zwembadzeil moet er af en het zwembad moet schoon gemaakt worden, het terras rondom het zwembad moet flink geboend worden, de meubeltjes moeten in de olie, de witte muurtjes zijn niet wit meer en moeten weer een likje latex hebben, het onkruid in de tuin moet aangepakt worden. We hebben maar 5 dagen, niet veel maar we proberen een eind te komen.

Dit keer hadden we een auto gehuurd en reden we direct naar de Ikea om een nieuw tuinsetje te kopen. Helaas door het buiten staan de hele zomer en het gebruik van de gasten was dat echt nodig. Daarna door naar de supermarkt om ons eten in te slaan voor de komende dagen.

Het weer was lekker, 17 graden en een zonnetje. Ik begon gelijk met het vegen van het terras en Lesley ging de tuinstoelen in elkaar zetten.20160318_163630

Wat een mooi setje, wat staat dat weer prachtig. Zo blij word ik daarvan! We zijn direct, ondanks dat we aan de bak moeten, weer aan het genieten.20160318_164102