Tags

Dit jaar gaan we ons tweede jaar in voor de verhuur van ons prachtige pand. Bijna vier jaar geleden gekocht en twee jaar flink geklust en toen konden we voorzichtig beginnen met een paar weekjes verhuur en dit jaar gaat het nu echt los, het gaat nu al heel goed met de boekingen. Wees er dan ook snel bij als je nog een plekje wilt bemachtigen.07-2012-6 - kopie

Klussen blijven er echter altijd wel, in november was mijn vader twee weken geweest en in december was Lesley een week geweest op het zelfde moment toen onze dochter en ik naar Istanbul waren. Gelukkig waren we er half december en niet half januari want ik schrok er best wel van toen ik hoorde wat er gebeurd was op de plek waar we precies een maand eerder stonden te wachten op mijn vriendin. Helaas zijn er altijd slechte mensen in de wereld maar gelukkig ook een heleboel goede en daar denk ik dan altijd maar aan want ik wil mijn leven niet laten beïnvloeden door het foute.

Dat er in de dierenwereld ook ‘slechteriken’ zijn hebben nu ook ervaren en om precies te zijn nabij ons Spaanse huis in het electrahuisje. Net toen er een grote groep Frans/Spaanse gasten oud en nieuw wilden vieren in ons huis kwam de Spaanse sleutelbeheerder erachter dat er in beide delen van het huis geen stroom was, dikke paniek, snel moesten wij een nota scannen en mailen zodat hij het electra bedrijf Endesa kon bellen, maar volgens hen waren er geen problemen met de levering. Omdat we twee meter kastjes in het huis hebben was het erg raar dat ze beide geen stroom produceerde. Het moest wel bij de grote paal zijn die circa 100 meter van ons huis afstaat. Snel werd er een deskundige bijgehaald en gelukkig was het probleem snel gevonden, de draden waren doorgebeten door een knaagdier. Snel werd het opgelost en de gasten hebben een geweldige tijd in ons huis gehad. Via booking.com hebben ze een 10 als recensie gegeven. Wat een mooi begin van het nieuwe jaar om zo’n mooie beoordeling te ontvangen, de beoordelingen van deze site zijn heel waardevol juist omdat je echt in het huis verbleven moet zijn om er 1 te mogen geven dus hier kan beslist niet mee geknoeid worden. Daarom ben ik zo ontzettend blij met dit mooie cijfer.

10.0
2016-01-07
Anne Marie, (ES)
  • La maison idéale, un paradis!!!
  • Les chambres sont magnifiquement décorées, tout invite au repos et au bien-être. La maison est très bien équipée et vraiment confortable. Nous avons adoré!!!!

FB_IMG_1440282890497