Na de ontzettende leuke feestdag van mijn ouders hadden we nog wat andere leuke dingen in petto.familie We hebben bij veel lekkere restaurants gegeten met elkaar en heerlijk gewinkeld en enorm genoten van alles in Amerika.IMG-20151016-WA0005 Zowel Cheyenne als Jairo willen volgend jaar terug.IMG-20151018-WA0009

Jai en Daisy waren met z’n twee nog naar Kennedy Space Center en Disney’s Hollywood Studios geweest en met ons gezinnetje zijn we naar Isle of Adventures van Universal Studios geweest.IMG-20151018-WA0010

Waar Harry Potter natuurlijk onze favoriet was. Brandon(Cheyenne haar hostbroer) was helemaal uit Alabama komen rijden(6 uur) om gezellig een paar dagen bij ons te zijn.

??????????????

Toen onze dochter in 2009 een jaar in een gastgezin woonde bij de ouders van Brandon hadden ze een geweldige band opgebouwd. Ze had Brandon voor het laatst gezien in 2011 maar het was weer als vanouds, wat hadden ze een plezier samen.  Chey had voor ons allemaal een fastpas gekregen en daardoor konden we (soms Chey uitgezonderd) alle attracties met voorrang in, dat was wel erg top hoor. Maar dat was dan ook het enige voordeel van de gebroken been van Chey. Gelukkig waren er toch wel een aantal attracties waar ze wel in kon anders had het wel heel sneu geweest. IMG-20151013-WA0019

We waren wel allemaal bekaf en heel blij en tevreden na zo’n dagje pretpark maar dat mag ook wel, wat een geld zeg, dik over de €100 per kaartje en dan komt er nog eten bij. Maar een dikke aanrader dit park hoor, op het moment vinden wij dit de leukste in Orlando.IMG-20151018-WA0006

Wat een vakantie en wat een geweldige ouders heb ik toch dat ze ons mee hebben genomen naar Amerika en wat hebben we veel plezier gehad. Weer een mooie familie herinnering erbij, om nooit meer te vergeten!

17 oktober, de laatste dag is helaas aangebroken Jai, Daisy, Lesley en mijn ouders vlogen van Orlando International Airport via Canada naar Amsterdam, Chey en ik vlogen 6 uur later maar dan van Stanford met een rechtstreekse vlucht naar Amsterdam en wat denk je, wij kwamen ook nog eens 1.5 uur eerder aan.

En nu begint het normale leven weer!