Niet eerder jullie kamer uitkomen dan wij jullie roepen hoor, hadden we mijn ouders op het hart gedrukt in de ochtend van 14 oktober. Wij moesten alles namelijk alles nog versieren, ballonnen en slingers ophangen, ontbijt maken met champagne en een lekkere taart erbij.taart

Wat waren ze blij en gelukkig, prachtig om te zien.IMG-20151014-WA0027

We hadden allemaal een aantal letters van het woord vijftig jaar getrouwd toebedeeld gekregen en ieder had daar een cadeautje en een anekdote bij. Cheyenne had bij de E Eros Ramasoti kaartjes voor 3 november in de Ziggodome, die ze gewonnen had bij de radio samen met een Italiaans diner, dit omdat oma en opa altijd zo gek waren op Italië en zelf ooit overwogen hadden om daar een huis te kopen.(ach Spanje is ook wel leuk)IMG-20151014-WA0025 Verder kregen ze nog veel meer leuke cadeautjes van foto’s tot een shirt met hun naam en foto erop en het hardst hebben we gelachen om de nepdrol die Jairo in het zwembad gelegd had. IMG-20151014-WA0023

Ons familie cadeau (ook van mijn broer en zijn gezin) aan mijn ouders is een overnachting in het luxe Duin en Kruidberg in Santpoort met een diner in het sterrenrestaurant.20151014_174633

Die dag hebben we heerlijk gerelaxt bij het huis en s’avonds hadden we een fantastisch diner met een paardenshow bij Medieval times. DSC_0410

We zaten allemaal naast elkaar met ons gezicht naar de show toe en wij waren voor de groene ridder die we flink gingen aanmoedigen, onder de show werd ons eten op een middeleeuwse wijze geserveerd, erg leuk allemaal. Een feestelijke dag om nooit meer te vergeten.IMG-20151014-WA0032