De laatste keer dat Lesley en ik hier waren was op onze huwelijksreis 26 half jaar geleden. Mijn ouders zijn hier al voor de 7e keer(hun favoriete plekje in Amerika) en voor Cheyenne was dit een nieuwe ervaring. Zo veel over gehoord en nu echt beleven.

Een geweldige plek, die ook erg in trek is bij de rijke Amerikaanse toeristen, een plek die toch wel heel anders is dan de rest van Amerika. Overal houten huizen en de sfeer is zeer relaxt. Cuba ligt er maar 90 miles vandaan en die invloeden merkt je ook.20151007_133307-1

De zonsondergang bekijken in Key West is enorm populair bij de vele toeristen. Natuurlijk zaten wij er ook klaar voor, romantisch hoor. Het beste kan je gaan zitten kijken op Mallory Square of op de Sunset pier.20151006_184949

Er is veel entertainment in Key West, van muzikanten tot goochelaars en acrobaten, er was zelfs een man die katten kunstjes liet doen, nou wij hebben er zelf 4 en ik weet hoe eigengereid die beestjes zijn dus best knap dat hij in staat was ze kunstjes te keren.20151006_163055

Ons schattige hotel helemaal in de style van het eiland was in het centrum van dit leuke stadje op Duval street, daar waar je vele leuke winkeltjes en restaurantjes vindt. Wel een enorm verschil met jaren geleden toen waren er lang niet zoveel. Het restaurant Bagatelle zat er nog steeds toendertijd hadden we hier de duurste maaltijd van onze huwelijksreis gegeten.bagatelle

Ja, ook hier naar Keywest moet je je portemonnee meenemen, het is geen goedkoop stadje maar wel een enorme aanrader. Ik had hier wel een week willen blijven, maar na 2 dagen vertrokken we weer, op naar ons volgende bijzondere plekje.