Vanuit Miami naar Keywest was het al 3 uur rijden maar nu naar Cape Haze was het wel 6 uur rijden. Maar weet je het vliegt om, onderweg een boekje lezen, naar buiten kijken naar de prachtige omgeving, even wat eten en je bent er.

Natuurlijk helpt het ook dat je van te voren weet waar je naar toe gaat. Wij wisten dat het een geweldige plek is. Toen mijn moeder 50 jaar werd waren zijn we hier ook geweest met het hele gezin. Geweldige herinneringen hebben we aan dit prachtige eiland waar je de beste beach villas vindt van Florida, net een uurtje boven Fort Meyers.20151010_104716

Je gaat met een pontje naar het eiland toe en daar vind je een oase van rust en prachtige natuur. Zo leuk om hier weer te zijn. De auto werd op de parkeerplaats gezet en met een golfkarretje gingen we naar ons huis toe, een houten huis wat in 4 appartementen is verdeeld, waar 3 slaapkamers in zitten.20151009_152814

Echt geweldig, pal aan het strand. Niet zo’n toeristisch strand waar de bedjes aan elkaar gekleefd staan maar echt een natuurstrand met eerst heel veel planten waar vogeltjes broeden en aan de zee een smal strookje zand waar echt niemand zit. Zo prettig, je ligt gewoon helemaal alleen op een soort privé strandje. In een speciaal gedeelte kan je de stoelen pakken en die moet je daar ook weer terugzetten voor natuurbehoud.20151008_190718

Er is ook een mooi zwembad wat ook pal aan het strand ligt, dit is echt een paradijs.20151010_101159

Op het eiland zit 1 restaurant, gewoon eenvoudig maar ook weer vol herinneringen, kan nog herinneren dat ik daar de chicken wings zo lekker vond. Natuurlijk had ik deze daar nu weer besteld en ze waren nog steeds top. Als verrassing had ik mijn rode jurk van toen weer aangedaan. Mijn ouders vonden die altijd zo mooi staan


20151101_173846-1-1-1Ik had hem nog, ik paste hem nog net, ook al ben ik na 20 jaar toch wel 20 kilo zwaarder(helaas).

?

Natuurlijk ook veel gelachen om de leuke herinneringen van toen, dat Ramon en Esther aan kwamen zonder koffer vanuit Mexico, dat de kinderen mijn ouders een rondleiding gingen geven omdat wij net een uurtje eerder waren gearriveerd, dat Jairo zo bang was van de vogeltjes die hun eitjes in hun nestje gingen verdedigen als je naar het strand liep door pal boven je hoofd te vliegen, dat Cheyenne zo zwart was dat je alleen haar tandjes zag, dat opa zo rood als een kreeft was, dat de kinderen muntjes gingen duiken in het zwembad en dat Cheyenne haar eerste donkere barbie hier kocht, omdat er nooit een pop op haar leek etc etc.20151009_161642

Jammer genoeg bleven we hier maar 2 dagen, maar zeiden we gekscherend tegen elkaar eigenlijk moeten we hier weer een week naartoe als mama 70 wordt volgend jaar, pap dan betaal jij het huis en wij zelf het ticket, want het is nu veeeeeeellllssss te kort hier.20151010_101148