We zijn hier om te ontspannen en te genieten van ons huis. Helaas was er toch wat spanning toen we te horen kregen dat onze dochter door Lufthansa geweigerd zou worden op haar vlucht naar Amerika op 4 oktober.

Onze dochter had 3 weken geleden haar onder been op 3 plekken gebroken met sporten en zit in het gips. Dat is al vervelend genoeg en echt niet leuk als je op vakantie gaat naar Amerika. Ze kan niet lopen en de rolstoel moet mee, ze kan niet naar het strand en ook niet zwemmen, ook zal ze niet in alle attracties kunnen in de parken. Super balen dit. Maar ze heeft van haar arts een verklaring gekregen dat ze mag vliegen. Alleen die domme lufthansa weigert het om haar mee te nemen in een gewone stoel. Wel kon ze voor duizenden euro’s meer haar vlucht omboeken naar een businessclass stoel, dan mocht ze wel mee. Natuurlijk is dat geen optie.

Jemie en nu, we gaan naar Amerika omdat mijn ouders 50 jaar getrouwd zijn op 14 oktober en zij wilden dat vieren met hun hele gezin op een plek waar we met elkaar al meerdere keren belangrijke momenten gevierd hebben, zo hebben we daar mijn ouders 25 jarig huwelijksfeest gevierd en ook mijn moeder haar 50ste verjaardag. Die mooie momenten koesteren wij al jaren en daar wilden zij een mooi moment bij doen en nodigden ons allemaal uit om het met hun daar te vieren.

Mijn broer en schoonzus hebben er voor gekozen om niet mee te gaan en als wij ook nog eens het af zouden laten weten zou ik dat heel erg vervelend en verdrietig vinden voor mijn ouders, dus daarom hebben we alles op alles gezet om toch mee te kunnen gaan met hun naar Amerika.

Na veel heen en weer geappt te hebben met onze dochter heeft zij tenslotte na heel veel moeite een andere maatschappij gevonden waar ze wel werd toegelaten tegen een normaal tarief. Dit betekend echter wel dat mijn dochter en ik al 2 dagen eerder dan de rest moeten gaan vliegen, omdat ze niet kan lopen moet ik met haar mee op de vlucht. Wat een gedoe niet.

Morgen vlieg ik vanuit Spanje weer terug naar Nederland en kom om 20 uur thuis en de dag erna moet ik alweer om 5 uur s’ochtends de deur uit om weer naar Schiphol te gaan.

Toen ik hoorde van Cheyenne dat alles geregeld was kon ik pas weer ontspannen.20151001_131207

Ik had het huis weer helemaal schoongemaakt en alle kamers zijn weer klaar voor ontvangt voor de gasten die volgende week komen, Spanjaarden dit keer.20151001_125539

Ik hoop dat het weer nog even goed blijft want dan is het hier natuurlijk op z’n aller mooist.20150926_202725 Met de avonden die je lekker buiten kan zitten op het terras of aan het zwembad.20150926_203619

Geen idee wanneer we weer gaan, ik denk ik volgend jaar pas weer, Lesley waarschijnlijk dit jaar nog een keer. We zien het wel, het was absoluut weer helemaal geweldig, we hebben genoten. Dag Spanje, op naar Amerika. (luxe paarden)

??????????????