Wat voelt het heerlijk om weer in ons eigen Spaanse bedje te slapen en het is zo lekker rustig hier.  Vannacht had het behoorlijk hard geregend, hadden mijn ouders soms de zon in hun koffer meegenomen naar huis?20151001_130503

Maar gelukkig de zon kwam alweer door. Sinds maanden regende het hier weer eens een keertje, maar het is echt niet altijd mooi weer het hele jaar door hoor hier, zoals sommige mensen altijd denken. In het najaar regent het ook gewoon wel eens in Spanje en de avonden kunnen ook flink fris worden, maar het is hier gelukkig wel altijd mooier dan in Nederland.

Deze regenbui was goed voor de plantjes, deze droge zomer had ze geen goed gedaan en menig plantje was dan ook gesneuveld. We hebben vandaag weer wat oleanders erbij geplaatst, dat is echt een dankbare plant hier.20150926_110034

Mijn vader had alle druiventrossen er vanaf gehaald, die waren niet eetbaar maar meer voor de sier. Wist je trouwens dat ons huis vroeger de Wijnstok heette, Casa Parra. Dat weten wij omdat we een oud document vonden. Vanaf 1982 ging het de Kalkoven heten, La Calera en vanaf 2012 heet onze villa: Het huis van Geluk, Hacienda La Suerte.20150926_183812

Nou die avond voelde ik me erg gelukkig, Lesley had een heerlijk visje voor me klaar gemaakt en later gingen we een glaasje wijn aan het zwembad drinken en kekenwe hoe de maan bijna vol was in de prachtige sterren hemel. Paradijs op aarde (had ook een leuke naam trouwens geweest voor ons huis).20150926_203336