Ik wilde altijd al een keertje in de kabelbaan bij Benalmadena (tegenover de ingang van het Tivoli park) en nu moest het er maar een keertje van komen. Ik dacht dat vind Lesley ook vast wel leuk want bovenaan de berg is er een roofvogel show en roofvogels vind hij super gaaf. Ooit heeft hij een keer een torenvalkje gered dat naast de snelweg lag. Ook met onze vorige vakanties hebben we regelmatig een bezoek gebracht aan roofvogel shows maar nog nooit in Spanje.20150925_131938

Het kaartje vond ik niet echt goedkoop €15, maar als je bedenkt wat een onderhoud deze lange kabelbaan allemaal vergt snap je het wel.20150925_134823

Het was bloedje heet daar boven op de berg en we genoten van de mooie vogels en het mooie uitzicht op de kust.20150925_134607

Toen we weer beneden waren zijn we naar Malaga Stad gereden om even een klein hapje te eten. Ik had gehoord dat er een nieuwe gastronomische markt op plaza Merced zou zijn maar waar precies dat wist ik niet?20150925_154324

Het bleek naast het geboortehuis van Picasso te zijn, tegenover het beeld van hem.

Maar dikke pech voor ons het was nog niet open, ze waren nog druk bezig om de laatste hand eraan te leggen.20150925_154202_1 We blikten naar binnen en zagen leuke kleine eetstalletjes, super mooi en zelfs een beetje chique. Deed me wel denken aan die mooie overdekte markt in Madrid waar je ook zo lekker een vorkje kan prikken. Maarja we waren net iets te vroeg, de volgende keer als we weer in Spanje zijn staat een bezoek hieraan zeker op ons programma, dit wordt zeker weer een mooie trekpleister voor MalagaStad.