Heerlijk 3 weken vakantie, eerst een week Spanje en daarna 2 weken Amerika.

Mijn ouders waren de hele maand september in ons huis en nu was het onze beurt. Het voelt alweer zolang geleden dat we er waren maar toch is het maar 3.5 maand geleden. Toen hadden we een drukke vakantie met gasten die bij ons logeerden, dit keer wilden we ook gewoon eens lekker met z’n twee er zijn.

We begonnen wel de eerste twee dagen met een gezellige drukte. Mijn ouders en broertje waren er nog. De eerste avond (23 september) reden we direct door, nadat ze ons opgehaald hadden van het vliegveld, naar Torremolinos om een visje aan het strand te eten.20150923_214352 Ongelofelijk lekker is dat, de zeebaars wordt op een bootje met houtskool op een stok vlak voor het vuur gaar gerookt, het smaakt subliem, dit moet je echt eens bestellen raad ik je aan.20150923_221451

De volgende dag zijn we gaan wandelen in een leuk klein dorpje een half uurtje bij ons huis vandaan.20150924_150835 Lekker even iets actiefs doen want als we daar zijn bestaat ons leven uit veel eten en drinken en je moet toch een beetje in balans blijven.20150924_152026

Natuurlijk ook heerlijk gekletst met elkaar en veel gelachen. Voor mijn ouders was het ook omgevlogen deze maand en ze hadden vele kleine klusjes gedaan die van onschatbare waarde zijn. Het huis zag er geweldig netjes uit. Mijn moeder had toch wel even flink moeten poetsen na een verhuurseizoen en mijn vader had een andere router aangesloten voor een iets beter internet, maar top wordt die verbinding op het platteland nooit helemaal. Ik vind dat persoonlijk erg lekker om niet de hele dag aan die i-pad of aan die telefoon vastgekleefd te zitten. Ik kan een whatsapp bericht versturen en ik kan iets opzoeken op internet als het nodig is en verder wil ik het liefst in mijn vakantie niet meer op internet zitten. Kijk maar eens om je heen in Nederland werkelijk bijna iedereen is verslaafd. Op het platteland in Spanje kan je gewoon weer even jezelf zijn.

Donderdagavond hadden we als afsluiter gezellig bij Pajaritos in Fuente Del Conde gegeten, daar was mijn broer na 4x Spanje ook nog nooit geweest.20150925_091634Gezellig was het die dagen, zeker ook dat mijn broertje erbij was en toch wel jammer dat we ze vrijdag 25 september weer naar het vliegveld brachten. Maar saampjes zullen we het ook vast leuk gaan hebben.