Vrijdag, wat is het toch heerlijk wakker worden in deze prachtige omgeving. Natuurlijk zien we nog genoeg klusjes om te doen maar dat laten we even los. Eerst maar even een lijstje maken voor de spulletjes die we nog nodig hebben voordat de thema week begint. We besluiten om morgen naar Malaga te gaan om inkopen te doen.

?????????????

Wat schattig er zijn allemaal jonge zwaluwtjes in onze tuin, we hebben er zelfs eentje die het fort bewaakt.20150528_211722

Verleden keer hadden we een aantal relaxstoelen erbij gekocht, echter bij dat setje ontbreekt een tafeltje. We hebben een oude pallet wit geverfd, er wieltjes onder gezet en daarna wat tegels die over zijn van de badkamer erop geplakt en voila een leuk nieuw tafeltje.20150529_210336

Tevens hebben we een bank helemaal afgeschuurd en in de eerste verflaag gezet. Morgen kussens ervoor kopen en er is weer een lekker zitplekje gemaakt. We hebben voor de nodige beschutting ook een doek opgehangen.