Vandaag is mijn vriendin 50 jaar geworden en waar ben ik in Spanje ipv in Nederland bij haar. Zo stom ik had dit ticket al in november 2014 geboekt ivm de themaweek en helemaal niet goed nagedacht. Pijnlijk hoor. Gelukkig is zij echt een schat en vond het ook gezellig om een weekje eerder in Nederland samen uitteten te gaan. Natuurlijk had ik haar wel vandaag bestookt met berichtjes op facebook, Whatsapp en natuurlijk heb ik haar ook gebeld.

Wij hadden het verder erg druk vandaag, we gingen naar Malaga Stad om bij de overdekte markt groenten en fruit te kopen. Naar de Ikea voor kussens en naar de Bricomart om de nog overgebleven tegels van de badkamer in te ruilen en naar de Bauhaus om nog een paar tuinstoelen erbij te kopen. Verder zijn we op de terugweg ook nog langs de Mercadona supermarkt gereden in Archidona om de laatste boodschappen te halen.20150602_124740

Thuis de kussens gelijk in de bank gedaan en lekker een wijntje op ons nieuwe zitje gedronken.

?????????????