Na het ontbijt kwam Rose onze schoonmaakster het huis weer even een poetsbeurt geven. Hello, so nice to see you again riep ze spontaan. We zijn erg blij met haar, ze neemt haar werk erg serieus. Best een pittige job hoor zo midden op de dag het hele huis schoonmaken. We hadden eerst 5 uurtjes ingeschat maar dat red ze echt niet, 6 slaapkamers, 4 badkamers en 3 woonkamers is heel erg veel werk, en dan de keuken en bijkeuken niet te vergeten.20150528_213838

Terwijl Rose haar best weer deed gingen wij met onze vrienden een tapas toertje houden. We begonnen in Salinas en eindigde in Archidona.

Helaas kwam aan hun vakantie ook weer een eind en die avond vlogen ze weer naar Nederland.

Wij gingen alvast wat boodschappen doen en aten die avond de restjes op van de vorige avond. Nu zijn we even een paar daagjes met z’n twee.