Met de avondvlucht vertrokken we vanaf Amsterdam naar Malaga. Inmiddels voelt het als ons Spanje, zo vertrouwd en zo prettig. Onze Nederlandse buurtjes/vrienden waren 10 dagen met hun vrienden in ons Spaanse huis geweest en kwamen ons nu ophalen van de luchthaven. Grappig hoor kom je in je eigen huis staat de tafel lekker gedekt met overheerlijk eten, tot de late uurtjes hebben we oa gepraat over wat zij allemaal beleefd hadden de afgelopen dagen. Ze hadden het heerlijk gehad.

Wij genoten ook direct weer van de rust en de schoonheid van de natuur. De boer was flink bezig geweest op zijn land en er lagen allemaal balen hooi, mooi hoor om te zien.IMG-20150528-WA0002

Eindelijk konden we nu ook onze nieuwe badkamer in levende lijve zien. Wat een klus moet dat geweest zijn, het ziet er prachtig uit. Poepie chique.

20150614_145917