Ik krijg energie van nieuwe dingen. Ik barst dus inmiddels van de energie want wat heb ik een nieuwe dingen gedaan zeg de afgelopen jaren. We hebben een huis in het buitenland gekocht, ik heb het roer totaal omgegooid met mijn werk door vanuit het redeployment echt te onderzoeken wat past bij mijn privé werk balans om zo bij een ander bedrijfsonderdeel uit te komen die dag en nacht verschilt met wat ik eerst deed, nu ga ik in Spanje niet alleen zelf op vakantie maar ben ook nog eens een tourguide, kok en entertainer!

80

Zo leuk allemaal, maar ook heel spannend en af en toe ook heel wat kopzorgen hoor.

Heel blij wordt ik van de leuke recensies op bv zoover of tripadvisor als mensen ons huis gehuurd hebben, maar ik kan er ook mee zitten als ik ineens berichten krijg uit Spanje dat een boiler er mee op is gehouden. Je zit dan toch in Nederland en moet direct actie ondernemen door een loodgieter te laten komen.

Natuurlijk moet er deze vakantie ook weer geschilderd worden want elk jaar moeten sommige muurtjes echt geverfd worden, maar ik hoop toch ook een paar daagjes niks te kunnen doen om me zo weer op te laden voor het werk in Nederland, wat ik toch ook full time doe. De laatste twee dagen van de vakantie gaan we in een hotel in Malaga, echt een heerlijke stad die we nog steeds beter willen leren kennen, waar zitten nu die snoepjes van restaurantjes precies, waar kan je de lekkerste tapas krijgen, waar is het uitzicht prachtig en waar is de sfeer geweldig.20150401_162703

Wat gaan we veel doen deze vakantie. We zijn de eerste twee dagen met vrienden en dan gaan we er met een grote groep iets leuks van maken en vooral enorm genieten.  We gaan fietsen door de stad, een kasteel bezoeken, heerlijk aan het strand zitten, naar het prachtige witte dorpje Iznajar en nog veel meer! Ongetwijfeld lezen jullie straks onze avonturen wel weer op mijn blog. Adios

002