Er word hard gewerkt in Spanje, niet gewoon hard, maar keihard. Mijn vader zijn collega Ed is een soort kruising tussen je opa en je oom, die wisten ook van geen ophouden, zei mijn moeder. Wat ik nu zo gaaf vind is dat Ed dit gewoon doet omdat hij het leuk vind, hij klust graag, betaal alleen maar mijn ticket en mijn eten en dan is het goed. Waar vind je dit soort mensen nog! Super gewoon.

IMG-20150420-WA0002

En wat wordt het mooi, nog mooier dan ik gedacht had. Netjes afgewerkt allemaal, zo op de foto vind ik het al geweldig laat staan in het echt. Nog wat laatste dingen en deze badkamer is ook klaar. Van mijn ouders een nieuwe geiser gehad en wij hebben zelf nog een nieuw raam met dubbelglas en een rolluik gekocht. Verder is alles nieuw, nieuwe pot, nieuwe douche en nieuw wasbakje en nieuwe spiegel en natuurlijk alle nieuwe tegels. Het is al duur genoeg allemaal, wat fijn dat we geen arbeidsloon hoeven betalen. Een dikke pluim voor Ed.

IMG-20150421-WA0006

Daisy geniet ondertussen enorm van het mooie weer en vind het erg Leuk met haar schoon oma en opa. De blaadjes van de struiken komen door het mooie weer al helemaal en Spanje wordt nog mooier.IMG-20150419-WA0001

Het vergunningsbordje hangt nu ook bij de oprit, zo kan iedereen zien dat dit huis helemaal tip top is om u te ontvangen!IMG-20150420-WA0003