Wat bof ik toch met mijn ouders, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Ze gaan alweer naar Spanje en doen weer van alles voor ons.

Gelukkig kreeg mijn mam toestemming van de arts om naar Spanje te gaan. De zon, als die zich tenminste laat zien, zal haar goed doen. Mijn vader zijn hoofd zat helemaal vol met de badkamer plannen en op het laatst kon hij bijna nergens anders meer over praten dan Spanje, Spanje, Spanje, haha, zo vol was hij van hun aankomende reis. Voor hen voelt het ook echt als hun tweede huis.

Helaas hadden ze vertraging, wat bijna nooit voorkomt, dus pas om 2 uur s’nachts arriveerden ze in Villanueva de Tapia. Geen restaurant Manolo, waar traditioneel hun eerste avond mee start, maar direct het warme bedje in.

Toen ze de volgende dag wilde douchen in ‘hun’ badkamer bleek er geen warm water te zijn, maar gelukkig hebben we meerdere badkamers. Bij nader onderzoek van de ketelman bleek er zich in het ketelhokje een vogelnest geïnstalleerd te hebben. Lachen hoor, er is altijd wel iets wat je doet verbazen daar. Je moet in iedergeval lekker flexibel zijn en veel kunnen hebben en alles maar gewoon over je heen laten komen. Want toen de ketelman weg wilde rijden zag hij een grote steen over het hoofd en kwam vast te zitten met zijn auto. Met een krik kon hij weer bevrijd worden dit alles duurde wel een uurtje.

Onze eigen auto staat nog bij de garage, dus moesten mijn ouders een auto huren en ze hadden de zelfde gekozen die wij vorige keer hadden, daar kan lekker veel in. Want er moest nog een toilet pot gekocht worden, een wasbak, een douche en een kraan. Waren wij allemaal niet meer aan toe gekomen.

Cheyenne had ook zin om lekker naar Spanje te gaan en zij arriveerde vrijdag bij haar oma en opa. De eerste dagen regende het maar nu schijnt de zon en is het bikini weer.

Chey had beloofd om weer een heerlijke paella klaar te maken om oma en opa te verwennen.

IMG-20150413-WA0001

Vandaag is de tegelman gearriveerd, (een collega van het vrijwilligers werk wat mijn vader doet bij de dieren ambulance) hij gaat de badkamer helemaal opnieuw betegelen, spannend, niet dat de oude niet mooi was, maar veels te vol en als er toch wat veranderd wordt dan maar helemaal modern.

Mijn schoondochter Daisy heeft ook zin om er een paar daagjes tussenuit te gaan en zij gaat zaterdag naar Spanje, leuk hoor, het is echt ons familiehuis.

Hacienda la Suerte. Huis van het geluk!

20150329_134433