Heerlijk geslapen bij dit knusse plekje en daarna lekker een ontbijtje buiten in de zon, midden in de stad Malaga.

20150401_103929

Toost met tomaat, een typisch Spaans ontbijt. We konden parkeren voor de deur, wat een toeval was, want er ging net iemand weg, we hadden daarvoor wel een half uur naar een plekje gezocht. Nu was dat wel lekker want we konden zo wegrijden. Op weg naar Marbella want mijn vriendin die eerst van het weekend bij mij was, was vandaag jarig en haar wilde we natuurlijk ook even persoonlijk feliciteren. De tomtom stuurde ons eerst alle kanten op, toch maar even een nieuw kaartje binnenkort downloaden. Daarom duurde het 1.5 uur ipv een uur voordat we daar waren.20150401_145331

Normaal houd ik niet zo van slapen in grote hotels, geef mij maar een knusse persoonlijke b&b maar ik moet toegeven dit hotel was werkelijk prachtig, alles was nieuw, sjiek en luxe, bij Hotel Fuerte Miramar zou ik ook wel eens een nachtje willen slapen, maar moet dan wel een dikke portemonnee meenemen. Ook hier konden we gratis voor de deur parkeren bij toeval, wat een geluk. Onze vrienden zaten al bij het beach restaurant op ons te wachten. Wel bijzonder dat we beide in Spanje onze verjaardag vierden en dat het ook nog eens zo’n lekker weer was. We konden echt even lekker ontspannen hier.20150401_153040

Er werden allemaal luxe tapas hapjes besteld en we genoten van het zonnetje op ons bolletje.

20150401_143100

Aan het einde van de dag reden we weer naar de luchthaven en zat onze minivakantie er weer op.20150401_142437-1 Het gaat altijd veel te snel om helaas.