Nog een hoop te doen vandaag. Onze laatste dag hier alweer, in mei komen we pas weer terug. Bedden verschonen, alles stofzuigen en dweilen. Ook de laatste dingetjes kopen. We hebben nog 2 ligbedden erbij gekocht, nog een parasol en groter koffiezetapparaat en een waterkoker en een grote brandblusser, voor de veiligheid. Ook nog extra zakken pallets voor de kachel en een extra reserve gasfles. We willen er  helemaal klaar voor zijn als er straks gasten komen, er mag niks ontbreken.20150328_115535

In april komen mijn ouders een aantal weken en Cheyenne komt ook 5 dagen, tevens komt er een kennis van mijn vader mee die hem gaat helpen de badkamer te tegelen.

Met mijn moeder gaat het helaas nog niet goed. Ze kan haar arm vrijwel niet meer bewegen en volgens de neuroloog heeft ze blijvende schade. Jaren therapie zullen maar ietjes gaan helpen. Echt vreselijk voor haar. Ze kan weinig doen en dat is niks voor haar, ze is altijd zo’n bezig bijtje. Hoop dat ze wel even kan ontspannen in Spanje straks. De klusjes die ze in haar hoofd had om te doen, verven etc, zal ze niet kunnen doen, hopen dat ze wel een beetje kan genieten daar bij ook hun tweede huis.20150331_135438

Wij hebben er iniedergeval voor gezorgd dat de Haciënda er prachtig uitziet. Ben behoorlijk trots als ik zo naar de foto’s kijk. Wat een mooi plekje en dat het daar goed voelt is iets dat wij weten. Nu maar hopen dat de toekomstige huurders daar ook zo van zullen genieten.20150331_133439

S’avonds hadden we een leuk stads B&B in Malaga geboekt Villa Alicia, we wilde de Semana Santa puur onder de bevolking mee maken.

20150401_114529

Pas om 23.30 kwam de processie langs, ik blijf het bijzonder om te zien. Jong en oud staan er langs de kant. Kinderen die hun kostum snel uitdoen als ze afgewisseld worden na een stuk lopen, andere kinderen die kaarsvet vragen aan de kaarsendrager en zo een balletje kaarsvet maken.

20150401_001533

Mannen die de zweetdruppels op hun hoofd hebben van het zware dragen, de mooie en soms ook aparte kostuums gewoon te veel om op te noemen. 20150401_000156

Je moet het gewoon eens zelf ervaren.

20150331_235011

Pas om twee uur zagen wij ons bedje. Wat een dag weer.