Snel alle tafels, ligbedden en stoelen buiten zetten. Even dweilen bij het zwembad, wat potten met plantjes vullen, nog wat schilderijtjes ophangen want het moest er gezellig uit zien vond ik, mijn vriendinnetje met haar man kwamen rond lunchtijd. Zo leuk dat zij onze droom nu ook komen bewonderen en gezellig samen met ons gaan genieten van ons mooie huis en de prachtige omgeving. Ik was zo blij dat het mooi weer was, dat maakt het nog leuker.

20150328_115510

Onze Spaanse aannemer kwam ook nog even langs en vroeg wat we van het terras met de flagstones vonden. Ja echt super mooi geworden, dit pas echt bij ons huis.

20150329_102919

Joyce en Job konden het gelukkig makkelijk vinden en vonden ons huis prachtig. Natuurlijk werd direct de fles cava opengemaakt om te proosten.

Na eventjes bij het zwembad te hebben gezeten vertrokken we naar Iznajar om te lunchen uiteraard bij ons favoriete plekje het blauwe potten straatje. Super Spaans en oergezellig. Daarna nog even lekker genoten van het uitzicht en toen terug in 10 min naar ons huis om even chillen.

20150328_145314

Wat een weer, zo bijzonder voor de tijd van het jaar, 25 graden het is gewoon echt zomer.20150328_115723

Om 20 uur vertrokken we naar Manolo waar we buiten op het terras lekker tapas gegeten hebben. Ik was zo blij met het fantastische gezelschap van onze vrienden.