Het is alweer 3 jaar geleden dat we op deze datum (mijn verjaardag), de sleutel kregen van dit huis en wat is er inmiddels veel gebeurd.

Er liggen heel wat zweetdruppels van ons hier van het vele werk wat we verricht hebben. Maar het is ons het allemaal waard geweest, wat een bijzonder plekje hebben we ervan gemaakt zeg. Ik ben heel trots, dat gevoel is mijn mooiste verjaardags cadeau die ik me maar kan wensen, in combinatie met het prachtige weer en gezellige mensen kan mijn dag niet meer stuk.11081385_663302907115456_3690902830905124363_n

Lesley had een heerlijk ontbijtje gemaakt en van J&J kreeg ik een verwentasje met allemaal beauty producten. Van mijn schoonmoeder had ik geld gekregen voor mooie potten voor op het terras, die we natuurlijk direct aangeschaft hebben.20150329_103915

Mij kan je niet blijer maken met een leuk cadeau voor het Spaanse huis, dus van Lesley mag ik daarvoor ook allemaal mooie spulletjes kopen. (oa nieuwe terras stoelen die we morgen gaan kopen). Dat geldt ook voor mijn ouders (waar ik ook potten en een luchtontvochtiger van krijg). Van mijn oma had ik handdoeken gekregen, dat komt ook altijd van pas. Van de rest krijg ik nog en is dus nog een verrassing.

Lekker in de zon liggen was het plan vandaag, daar heb ik me bijna aangehouden, wel snel nog even een krukje geverfd, echt stil zitten is erg moeilijk voor me.

S’avonds hebben we mijn verjaardags diner gevierd in Fuente del Conde. Zalig buiten met prachtig uitzicht met een heerlijke gegrilde entrecote op mijn bord. Top dag weer.20150329_205450