Ben je niet angstig om te vliegen vroegen diverse mensen me. Wat een verdrietige toestand was er weer gebeurd afgelopen week met het vliegtuig wat neergestort was, heel erg. Ik vind het werkelijk afschuwelijk wat er is gebeurd maar nee, voor mezelf ben ik helemaal niet bang. Ik was wel blij dat we niet vanuit Amsterdam vlogen dit keer want heel Amsterdam en omgeving lag plat vanwege de stroomstoring, het luchtverkeer rondom schiphol was flink ontregeld.

Wij vlogen vanaf Eindhoven dit keer omdat Ryan-air een mooie prijs had. Cheyenne bracht ons in 1.5 uur. Zelf ging ze lekker daarna naar haar Brabantse vriendin voor het weekend.

We kwamen laat aan in Spanje, pas om 21 uur en we moesten nog een huurauto ophalen. Omdat mijn vader de pech had verleden keer om tegen de vangrail aangereden te zijn en de bumper er helemaal af lag, daarom hadden we onze auto nog niet terug van de garage.

We moesten wel een groot bakkie huren, tenminste 1 waar genoeg spullen in konden want we moeten nog wat spullen aanschaffen voor de nieuwe badkamer die in april gemaakt gaat worden. Het werd een Renault Kangoo.

Onderweg, vlakbij onze hacienda hebben we bij één van ons favoriete tapas restaurant wat gegeten: Manolo, altijd erg lekker.20150327_222608

Toen we thuis kwamen was het behoorlijk donker maar het mooie flagstone terras viel direct op. Wat gaaf zeg! Morgen beter bekijken.20150328_220400