Vanwege het lekkage probleem ging mijn vader naar Spanje. Hij vertrok vol goede moed met een lijstje to do dingen. Helaas liep alles anders dan het plan. Mijn vader zou het kraantje vervangen, de badkamer slopen omdat hij in april samen met een vriend een geheel nieuwe badkamer wilde gaan bouwen. Hij wilde wat muurtjes verven en nog zoveel dingen meer.

Toen was daar ineens die klap, mam die nog in Nederland was werd aangereden door een auto. Arm uit de kom schouder uit de kom, ontzettend veel pijn. Pap zijn ticket heb ik onmiddellijk omgeboekt. Natuurlijk. Niks belangrijker op dat moment dan bij elkaar zijn.

Naar omstandigheden gaat het goed, hopen dat er geen blijvend letsel is. Pap was zo geschrokken en wilde nog zoveel doen voordat hij terug ging naar Nederland dat hij even de controle over zijn stuur verloor in Spanje en tegen de vangrail klapte, 360 graden draai maakte, resultaat lekke band en een kapotte bumper. Ook dat nog, gelukkig alleen schade aan mijn portemonnee.

Werk uitbesteed aan andere mensen, terras met flagstones wordt prachtig, gelukkig toch een licht puntje. Het schiet nu aardig op, moet nog gevoegd.

IMG-20150319-WA0000

Toch even flink van de schrik bekomen en hopen dat het met mam haar hand helemaal goed komt. Volgende week gaan wij zelf weer, maar een paar dagen. We kunnen dan niet zoveel doen. We moeten wel nog wat spullen aanschaffen. Badkamer moet zo en zo vernieuwd worden, hoe gaan we dit allemaal doen, wat een zorgen, maar het belangrijkste is het herstel van mijn moeder.

IMG-20150318-WA0003