Binnenkort komen de eerste onbekende gasten, heel spannend vind ik het. Het zijn Engelse gasten. Hoe vinden ze het? Zullen ze zuinig zijn op onze spulletjes? Ontbreekt er ze aan niks? In mijn hoofd loop ik alles langs, wat moet ik nog beslist kopen, wat moet er nog opgeknapt worden? Een groter koffiezetapparaat, een waterkoker, ehm, nog wat badhanddoeken.20130526_151431

Buiten moet het er natuurlijk pico bello uitzien, het terras bij het zwembad hebben we  helemaal laten opknappen. Een enorme klus, heb ik me laten vertellen,eerst de oude voegen eruit slijpen en dan alles in de zelfde kleur voegen. Kan niet wachten om het te zien, wat zal het mooi geworden zijn. Pal voor het huis worden er flagstones gelegd, dat hoort echt bij een Spaanse boerderij. Het loonde even om wat mannetjes een offerte te vragen de m2 prijs scheelde enorm. De zwart/grijze flagstones worden in het beton gelegd en dat duurt met 2 man ook zeker een dag of 10. Onze centen vliegen inmiddels weer onze beurs uit. Het is maar goed dat we beide nog een goede baan hebben. Het lijkt af en toe wel een bodemloze put.IMG-20150223-WA0002

Eerst gaat mijn vader nog 2 weken en daarna komen we zelf nog een paar dagen en dan krijgen we onze vrienden gezellig op bezoek. We gaan zelf de sleuteloverdracht  doen en de rondleiding geven aan de Engelse. Daarna pakken we een hotelletje in Malaga en vliegen de avond erna terug, leuk want het is paasfeest dan in Spanje.