Ik opende mijn mail en ik zag de titel al. Water leak!!!. Oh nee hé wat nou weer dacht ik. Onze schoonmaakster Rose mailde dat de badkamer onder water stond en ze vroeg ook of de kaarsjes beneden in het water hoorde te drijven of dat er misschien wat water ook door het plafond naar beneden gelekt kon zijn.P1080513

NEEEE ik heb geen kaarsjes drijven in het water natuurlijk, balen zeg, ik word hier soms zo moedeloos van. Het vervelende is je zit op afstand en je kan zelf niet zomaar ingrijpen. Die topper van een vader van mij ging gelijk kijken op internet naar een ticket. Nee papa dat hoeft niet ik vraag wel iemand ernaar te kijken. De hoofdkraan staat nu uit dus verder kan er niks gebeuren. Maar mijn vader bleef volhouden, eigenlijk heb ik ook wel weer zin om te gaan en dan kan ik ook wat voorbereidend werk doen voor april als we de badkamer beneden gaan vernieuwen zei hij. Ondertussen had ik wel al een loodgieter gebeld, het zat mij ook niet lekker. Gelukkig bleek het de kraan te zijn die vernieuwd moet worden. Dus het valt mee. Maar mijn vader heeft toch geboekt, volgende week gaat hij, met een schetsboek met badkamer model tekeningen en een lijstje met klusjes erop onder zijn arm.

schets