Vandaag ga ik mijn ouders weer ophalen vanaf Schiphol. Ze zijn 9 weken bij Hacienda La Suerte geweest. Ze hebben erg genoten en zich beslist niet verveeld. Wij zijn met z’n drietjes nog langs geweest en mijn broer met z’n vijven. Heel gezellig allemaal. Verder hebben ze allemaal kleine klusjes gedaan die bij elkaar ons heel veel werk bespaard heeft. Geweldig toch, echt een win win situatie.zwembad

Wij gaan in november nog een paar dagen naar ons huis in Spanje toe en dan zijn onze vakantie dagen ook echt op.

Mochten er nog overwinteraars interesse hebben dan kun je je aanmelden via info@haciendalasuerte.com

We zullen een mooi prijsje maken.

In maart of april wil ik nog een meiden midweek/weekend organiseren, wie wil er mee? Ongeveer 3 nachtjes, onwijs gezellig, een stad bezoeken, een dorpje en lekker eten/drinken en kletsen. Kleine bijdrage voor het huis, verder maken we een pot waar alle kosten uit betaald worden.

De mei vakantie volgend jaar is al volgeboekt door een groot gezin(oma, opa, kinderen en kleinkinderen) en nu maar hopen dat we voor de andere weken ook genoeg aanvragen binnen krijgen. Wie ons wil helpen, je kan altijd via facebook onze website delen, graag zelfs.logo

Hadden jullie je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? De eerste is inmiddels uitgekomen op 15 oktober. De volgende zal 15 november verschijnen. Je kunt je aanmelden via de link op onze website http://www.haciendalasuerte.com maar let op je moet je aanmelding wel bevestigen, het kan gebeuren dat deze bevestigings link in je spambox staat. Sommige mensen hebben pas na 15 oktober de link bevestigd en dan ontvang je de nieuwsbrief ook pas in november.