Inmiddels zijn mijn neefje en nichtjes weer thuis maar wat hebben ze genoten met hun ouders en opa en opa van onze Hacienda. Het is een heerlijk huis zowel voor twee personen, als voor meer, als voor een gezin, als voor oma en opa’s met hun kinderen en kleinkinderen.

Ze zijn veel uiteten geweest en in Spanje kan je altijd, hoe laat dan ook je kinderen meenemen naar een restaurant. In Sevilla wilden diversen mensen met de blonde meisjes met hun Spaanse jurkjes op de foto. De filmsterren.meisjes Spanje

Bij ons huis waren ze bijna niet uit het water te slaan, de waterrakkertjes.

Dat heeft ons wel aan het denken gezet. Nu hebben zij hun diploma, maar als de kids kleiner zijn moet je ook een veilige omgeving creëren, zodat ouders ook volop van hun ontspanning kunnen genieten en niet de hele tijd achter hun kroost aan moeten rennen omdat water toch een aantrekkingskracht heeft.IMG-20141020-WA0002

We hebben ervoor gekozen om een muurtje rondom het zwembad te plaatsen. Het ontneemt wel een stukje vrij uitzicht, maar je krijgt er een veilige omgeving voor terug en dat is het me wel waard.

Mijn broer en schoonzus hebben ons verwent met een aantal mooie planten, oleanders, yucca’s en boompjes. Zij waren blij dat ze gebruik mochten maken van ons huis en wij zijn blij dat volgend jaar als de eerste echte gasten komen de tuin in bloei staat met de mooie plantjes en dat het huis een mooie veilige plek is voor iedereen!IMG-20141016-WA0001