Nog niet eens begonnen met het actief promoten van ons vakantiehuis en de aanvragen voor de oktober vakantie stromen al binnen. Maar helaas moest ik iedereen teleurstellen want het huis was al beloofd aan mijn broertje met zijn gezin.

Goed te weten dus dat als mensen willen boeken in kindervakanties dat ze er al snel bij moeten zijn. We krijgen nu al aanvragen binnen voor de zomermaanden 2015.

Ondertussen vind ik het erg fijn dat de mijn nichtjes en neefje het zo ontzettend naar hun zin hebben in Spanje. Nog maar net aangekomen en ik kreeg de eerste foto’s al, ze waren al naar het geitenfeest geweest in Villanueva de Tapia.IMG-20141011-WA0001 De meiden hadden het voorelkaar gekregen dat ze op een groot paard mochten gaan zitten. Stoer hoor die Esra. Bekaf gingen ze slapen, kleine Suusje had een mooi bedje uitgekozen van alle 6 de prachtige Spaanse slaapkamers.IMG-20141011-WA0000

Hun papa en mama genoten van een prachtige avond aan het zwembad.IMG-20141011-WA0003