Voor de feestdagen nog even een keertje naar Spanje, het kriebelt toch. Tenslotte hebben we een tweede huis en daar moet je dan ook gebruik van maken. Ik ben natuurlijk ook benieuwd om in levende lijve te zien wat mijn ouders allemaal gedaan hebben.

Volgend jaar wordt een spannend jaar, hoe zal het allemaal gaan lopen met de verhuur. Elke stuiver die we verdienen met de verhuur zullen we weer terug investeren in het huis voorlopig, er staan nog een paar dingetjes op mijn verlanglijstje.

Een klein kacheltje voor in de Marokkaans kamer lijkt me wel leuk voor in de winter, voor en najaar.marokkaanse kamer

Wat extra stoelen voor rondom het zwembad is geen overbodige luxe en ga zo maar door, genoeg dingen te verzinnen.IMG_64246774964190

Volgend jaar zullen we echt moeten plannen wanneer we heen gaan ivm de verhuur. Ik heb daarom al onze vakantie momenten reeds vastgezet. De tickets zijn nu ook al te boeken voor een schappelijke prijs. Retour tussen de €120 en €175. Soms heen en terug met de zelfde maatschappij maar soms ook met Transavia heen en met Vueling of Ryan-Air terug, fijn dat je dus ook enkele reizen kan boeken naar Malaga.

In januari ga ik een meiden weekend houden, eerst was het plan omdat in maart te doen maar dat is naar voren geschoven. Een meidenweekend omdat mijn vriendinnetjes benieuwd zijn naar de vorderingen of het nog nooit gezien hebben en ik heb gewoon niet genoeg vrije dagen om met iedereen apart te gaan, ik kijk er enorm naar uit, lekker 3 nachtjes kletsen, eten en vooral genieten. Niet iedereen kent elkaar maar het zijn stuk voor stuk leuke meiden dus dat komt helemaal goed. Het is misschien wel niet zo warm in januari, overdag rond de 18 graden en s’avonds moet de openhaard aan, maar dat is juist lekker knus.haard

Maar eerst nog even met Lesley de boel inspecteren aankomende week en kijken wat we nog missen en we moeten nog wat kleine klusjes doen en nu maar hopen dat het niet regent want de verfkwast moet ook nog even gehanteerd worden.