We hebben de laatste jaren veel gevlogen, veel naar Spanje maar ook wel eens een uitstapje naar een ander land.  Met ons gezin, ik alleen met mijn man of alleen met mijn dochter en nu zijn mijn dochter en mijn man samen iets gaan doen. Ze zijn vandaag vertrokken voor een weekend naar Stockholm, leuk hoor.image

Ondertussen geniet ik elke ochtend van het door mijn ouders klaar gemaakte ontbijtje. Wat heerlijk zo bij het ochtendgloren buiten eten. We werden alleen behoorlijk opgeschrikt door een paar flinke knallen op het land achter ons. In Spanje is het heel gebruikelijk dat in het najaar in de weekenden tot 2 uur, op konijnen gejaagd wordt. Behoorlijk irritant, laat ze dat even een stuk verder doen zeg. We gaan maar bordjes maken rondom ons hek en verzoeken omdat niet pal achter het land van ons te doen. Hoop maar dat ze dat respecteren.image

We zijn in de avond tapas gaan eten bij restaurant Los Pajaritos in Fuente del Conde, deze bar is alle dagen van de week open en je kan er tapas eten of gewoon een heerlijke biefstuk of andere gerechten van de kaart. Na een paar tapas gegeten te hebben zijn we daarna door gereden naar bar El Charcon in Iznajar, we hebben zalig buiten tussen de olijfbomen tegenover een bbq ook tapas gegeten. We blijven het maar gezellig hebben.