De temperatuur was niet super hoog vandaag, fijn zo konden we mooi even acclimatiseren. Eerst heerlijk buiten ontbijten, daarna mijn meegenomen spulletjes uit Nederland een plekje geven. Ik neem altijd wel iets voor het huis mee in mijn koffer, dit keer een hangmat en nog wat kussentjes. Mijn vader kocht nog een zak cement in Iznajar want er moest nog een stukje afgetegeld worden in hun slaapkamer mijn moeder deed nog wat schoonmaak klusjes en ik heb wat gesnoeid in de tuin. Tussen de middag reden we de route door de olijfboomgaarden naar Archidona toe en gingen een menu del dia eten buiten bij restaurant Central. Na de lunch hebben we bij de supermarkt inkopen gedaan. Keith de electricien kwam nog langs eind van de middag. Even zijn geld ophalen wat hij nog kreeg voor het nakijken van de ketels. Aan eentje heeft hij nog even gesleuteld die sloeg namelijk niet automatisch aan, best lastig soms hoor, maarja je zit nu eenmaal op het platteland en het is geen center parcs huisje wat we hebben maar een oude Spaanse boerderij en dat is een enorm groot verschil!

Het was een relaxte dag en we hebben tot na 12 uur nog heerlijk op het terras buiten kunnen zitten.image