We hebben goed weer in het voorjaar gehad maar de zomer was eigenlijk niet zo heel lekker kwa temperatuur. Daarom keek ik er erg naar uit om weer even de zon op te zoeken in Spanje. Heerlijk twee weken vakantie, de eerste week alleen met mijn ouders, ben ik weer even helemaal kind, en de tweede week krijg ik versterking van man en dochter.

We waren door mijn broer naar de luchthaven gebracht en in Malaga stond onze auto in een privé parkeergarage, neer gezet door mijn schoonzus die met haar vriendinnen het weekend ervoor in ons huis verbleef. Even bellen met het bedrijf en je wordt opgehaald van de luchthaven en naar je auto gebracht.image

We konden daardoor zo doorrijden naar een gezellig plekje om wat te drinken in Torremolinos. Het gedeelte van de stad waar we nu naar toe gingen kenden mijn ouders nog niet, La Carihuela, een boulevard aan het strand, ik ben hier al diverse keren geweest en vond het leuk om mijn ouders hier naar toe mee te nemen. imageBij het hipste plekje wat we konden vinden ploften we neer, restaurant playa Miquel. Heerlijk een tinto de verano drinken met op de achtergrond een dj aan het draaien. Een prima prijs kwaliteit voor het eten en een enorm gezellig sfeertje.image

Na nog even wat rondgelopen te hebben op de boulevard en de straat daarachter zijn we naar ons huis gereden, drie kwartier later kwamen we daar aan. Ondanks dat het heel lekker weer is waren de blaadjes wel al van de boom aan het vallen en begonnen we met het schoon vegen van het terras, 3 kruiwagens vol blaadjes. Na de koffers uitgepakt te hebben en nog even een dweil door het huis gehaald te hebben zijn we die avond naar Salinas gereden, mijn ouders willen altijd op de dag van aankomst bij Manolo eten, helaas is dit restaurant op donderdagavond altijd dicht daarom reden we door naar het stationnetje waar Manolo nu ook de eigenaar van is werd ons laatst verteld. Het was gezellig druk op het terras en zo was onze vakantie weer perfect begonnen, we kregen als toetje een heerlijk anijs likeurtje van het huis.image