Het is tijd om te beginnen met de promotie van ons Spaanse huis, zodat er zeker volgend jaar veel boekingen zullen zijn. We hebben al op de markt gestaan en visitekaartjes uitgedeeld. Nu ben ik bezig met een folder om deze in brievenbussen te doen. Ook zal ik een nieuwsbrief gaan maken, die elke maand verschijnt. Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief stuur dan je e-mail adres naar info@haciendalasuerte.com

Allemaal nieuwe dingen uitzoeken, leuk hoor. Ik zal op zoek moeten gaan naar sites waar ik gratis op kan adverteren voor ons huis want zeker in het begin zullen de kosten hoger zijn dan de opbrengsten. Het moet allemaal gaan lopen.

Dit weekend heeft de Hacienda ook gasten en voor het eerst ken ik ze niet allemaal. Heel spannend hoe zullen ze het vinden en vooral hoop ik dat ze enorm gaan genieten.

Maar ik denk dat het allemaal wel goed gaat komen want het is immers een zalig plekje.20130523_095358