De zomer is in Nederland, het lijkt Spanje wel. Het is nu een goede tijd om promotie te gaan maken voor ons Spaanse huis. imageWe zijn druk bezig om voorbereidingen te treffen voor de Santpoortse markt waar we aankomende vrijdag op gaan staan. We gaan Spaanse spulletjes verkopen maar ook ons Spaanse huis onder de aandacht brengen, zodat liefhebbers in het najaar al een dagje gebruik kunnen maken van de b&b faciliteiten, verzorgd door ons of door mijn ouders en vanaf november kan het huis geboekt worden per weekend of per week. Dit jaar zetten we de promotie nog op een laag pitje maar we hopen dat vanaf volgend jaar vele mensen ons huis zullen gaan huren.image

Duimen voor mooi weer op de markt en kom gerust een flesje olijfolie kopen en je ontvangt een kortingsbon voor Hacienda la Suerte. De schattige flesjes worden voorzien van het Spaanse ‘goud’ en van een leuke sticker van ons huis.