Inmiddels werk ik alweer ruim een week op mijn nieuwe plek op het hoofdkantoor van de bank. Een mega groot pand waar ongeveer 5000 mensen in werken, het is een mooi en modern gebouw in Amsterdam Zuid en ik werk op een hele leuke afdeling en mijn collega’s zorgen ervoor dat ik me al helemaal op mijn gemak voel daar.

Mijn ouders zijn inmiddels ook weer terug in Nederland en onze zoon zit er nu met zijn vriendin voor een aantal weken. Ze waren een paar dagen gezellig samen met oma en opa en complimenteerden hen met al het werk wat ze verzet hadden de afgelopen weken. Ze hebben weer een slaapkamer zo goed als klaar gemaakt, alleen nog wat op de wand en het is perfect.image

De kleine zitkamer die voor de slaapkamer ligt is nu getegelt en de wanden zijn gladgemaakt en geschilderd. Daar moeten nog de nodige spulletjes in komen en de deuren moeten nog geschilderd maar wat ziet het er al mooi uit zeg.image

Mijn ouders zijn nu 1,5 maand hier en vertrekken dan weer voor twee maanden naar Spanje, maar dan gaan ze wat meer genieten hoop ik en wat minder werken. Want het is natuurlijk ook leuk om wat van het mooie land te zien en de prachtige omgeving wat beter te leren kennen. Jai en zijn vriendin doen het goed nu. Ze zijn nog maar een paar dagen in Spanje en al naar Toremolinos, Malaga, Granada, Iznajar en Antequera geweest en morgen gaan ze naar Sevilla.image

Maar wij zijn ook in de zelfde periode als mijn ouders een paar weken in Spanje en dan zorgen we ervoor dat we samen alleen maar leuke dingen gaan doen. Ze zijn tenslotte niet voor niks gepensioneerd! Maar wat ben ik blij met zulke ouders die ervoor zorgen dat ons paleisje steeds mooier wordt.