Ik ben sinds drie weken weg uit het kantorennet en gisteren had ik mijn afscheidsfeestje. Heel gezellig en heel gastvrij werd deze bij mijn collega Inge in de tuin gehouden. imageIk vond het onwijs gezellig, kreeg een mooie speech van mijn leidinggevende, echt super en ondanks dat ik al wat gehad had kreeg ik nog meer cadeau’s. Het voelde heel goed. Ik had ze ook iets leuks te vertellen, ik heb inmiddels een leuke baan gevonden binnen het bedrijf  bij de afdeling recruitment. Ik ga iemand vervangen die met zwangerschaps verlof is. Een mooie nieuwe uitdaging, ben er erg blij mee, ook al is het maar tijdelijk.

Het verzacht een beetje de pijn van het inleveren van mijn fiat 500. Het lease contract liep af en alle 150 reclame autootjes moesten weer ingeleverd worden. Echt zo jammer, ga hem onwijs missen. Nu weer met de trein naar mijn werk.image

In Spanje wordt nog steeds erg hard gewerkt door die bikkels van een ouders van me. De eerste rijen tegels liggen eral en het ziet er veelbelovend uit.image