Ik ben nu 2 weken thuis maar vervelen doe ik me beslist niet. imageSolliciteren, wandelen met mijn oma van 95, vriendin Joyce in Hilversum bezoeken, vriendin Paulette in IJmuiden, Domenique in Apeldoorn en Anne in Deventer. imageAnne heeft een heel leuk boekje geschreven over de stad Malaga en wil daar volgend jaar ook gaan wonen. Met haar kan ik net als met mjn vriendin Desiree, waar ik Spaanse les van krijg, heerlijk over Spanje kletsen en met mijn andere vriendinnen hebben we het over de  verandering van ons leven betreft het werk, allemaal zitten we wat dat betreft in een bepaalde levensfase. Het zoeken naar ander werk of het starten van een eigen bedrijf en wat daar allemaal bij komt kijken. Heerlijk om zulke goede vriendinnen om me heen te hebben en elkaar te steunen en elkaar van tips te voorzien.

We hebben onze zoon aangemoedigd met tennissen, hij is eerste geworden in een drie toernooi!image

Tussendoor ben ik ook nog even aan mijn ogen geopereerd, met een stel blauwe ogen heb ik wat sollicitatiegesprekken gedaan.

Ook hebben we ons cadeau verzilverd wat we van onze kinderen hadden gekregen toen we 25 jaar getrouwd waren. Een dagje sauna in fort Beemster en een hotelovernachting in de Rijp. Mooiste dorp van Nederland wordt gezegd. Nou het was prachtig hoor, wat hebben we het fijn gehad. Tegenover het hotel zat een geweldig restaurant Het wapen van Munster, ik heb in tijden niet zo lekker gegeten in een restaurant en wat een leuke sfeer heerst daar zeg. Lesley was ook nog eens jarig en had een mooie en speciale verjaardag op deze manier.image

Vanochtend heerlijk buiten in de tuin van het hotel ons ontbijt gegeten en daarna hebben we nog even een ritje met de auto gedaan door de omgeving met de prachtige boerenhuisjes aan het water en de molens, dit stukje Nederland is echt prachtig.image We zijn daarna naar Amsterdam gereden om Lesley zijn moeder op te halen, vervolgens reden we naar restaurant Tot Zo om daar te genieten van een hightea, onze kinderen schoven ook aan. image

Ik heb afgelopen weken van alles en nog wat gedaan en wat zal volgende week weer brengen?