Stil zitten doen ze niet die ouders van me. Het zijn geen luie bejaarden achter de geraniums, in tegendeel. Het zijn vlotte actieve 65 Plussers die hun hand niet omdraaien voor wat activiteit. Mijn vader heeft heel wat zweetdruppels liggen in de bovenkamer. Het is een niet te onderschatte klus om al het oude verf af te krabben en de leidingen in te vrezen. Na het afkrabben komt nog het stucen en daarna het verven en dan pas kunnen de plavuizen gelegd worden.

Het plan was af voor 7 juli maar dat wordt waarschijnlijk niet gehaald. Maakt helemaal niet uit eind augustus komen mijn ouders weer terug voor 2 maanden.

Werken doen ze maar gelukkig genieten ze ook ontzettend erg van het Spaanse leven.image

Van mijn moeder krijg ik regelmatig foto’s van haar verf projectjes. Dit keer de tafel die mooi wit gemaakt is en van de  bank die nu mooi mat zwart is, een doek erboven en weer een knus plekje in de tuin om te relaxen. Prachtig weer.image