Al twee jaar een huis in Spanje en slechts een paar woorden Spaans spreken kan natuurlijk niet. Hoog tijd om actie te nemen. Van Redjinder(vriend van Lesley) die ook een huis in Spanje heeft, had ik een cd gehad met lesmateriaal. Maar ik moet bekennen dat daar het plastic nog omheen zit. Ook heb ik in ons Spaanse huis van de vorige bewoner wat lesmateriaal, Engels-Spaans gevonden maar daar heb ik ook niks meegedaan.

Nee de doorslag heeft een vriendin van mij gegeven Desiree, zij is half Spaans en vond het hoog tijd worden. Ik kreeg van haar met mijn verjaardag een fles wijn uit de streek waar zij vandaan komt met een tegoedbon eraan voor de eerste twee uur gratis les. Geef maar een gil wanneer je wilt starten vertelde ze erbij.

Afgelopen vrijdag was het zover en kwam ze naar me toe. Ik had 4 jaar geleden een stuk of 8 lessen gehad op de volks universiteit maar daar was weinig van blijven hangen, dus we beginnen gewoon weer helemaal opnieuw.image

Vanaf nu dus eindelijk elke week Spaanse les.